Salı , 19 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / HABERLER / Jokey Plastik Türkiye’ye 3 Ödül

Jokey Plastik Türkiye’ye 3 Ödül

Jokey Plastik, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Ambalajın Ay Yıldızları yarışmasında 3 ödül birden kazandı.

Jokey Plastik Türkiye’ye 3 Ödül

Türkiye’de 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren, dünyanın lider enjeksiyon ambalaj üreticilerinden biri olan Jokey Plastik, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Ambalajın Ay Yıldızları yarışmasında 3 ödül birden kazandı.

Yurt içi ve yurt dışında bulunan birçok ambalaj üreticisi, marka sahibi ve tasarımcının piyasaya sürdükleri ürünlerin değerlendirildiği sektörün en önemli yarışmasında 11 farklı kritere göre değerlendirme yapıldı.

Enjeksiyon ambalajda dünya markası olan Jokey Plastik, Ambalaj Malzemesi kategorisinde çift enjeksiyonuyla satış cazibesi yaratan çevreye duyarlı Eurocol Çevre Dostu Regranüle Boya Kovası ve Gıda Dışı Ürün Ambalajları kategorisinde JET2+185 Sektöre Özel Boya Kovası ürünleri ile aldığı 2 ayrı Gümüş ödülle yarışmaya katılan birçok tasarımın önüne geçti.

Ambalaj Malzemesi kategorisinde 2 ödülü birden kucaklayan Jokey Plastik, IML gövde ve kapak ile mükemmel dekorasyon elde ettiği özel üretim promosyon ambalajı olan JET31P-Milka Çikolata Promosyon Ambalajı ürünü ile de Yetkinlik ödülü kazandı. Her iki yandaki tutamaçları ile kullanım kolaylığı sağlayan ambalajda renkli masterbatch ile de üretici kurumsal reklam kimliği ön plana çıkarıldı.

Yeni Seri Ödüllü Ürünlerle Fark Yaratıyor

AR-GE’si Jokey Plastik tarafından geliştirilen Eurocol Çevre Dostu Regranüle Boya Kovası, Eco logolu EUROCOL’un ikinci el hammadde ile çevre dostu boya üretimini tamamlayıcı, çevre dostu karbon emisyonunu azaltıyor. Boya dolumu için özel geliştirilen, kapak atmalarını önleyici çift kenar sistemi ve patentli enjeksiyon sapa ek olarak çift enjenksiyon ünitesi ile gövde ile sap ayrı hammadde karışımları ile üretilebiliyor. Çift enjeksiyon sayesinde gövde ile sap farklı renklerde üretilerek satış görünümü cazibesi ve ilgi çekici olması da sağlanıyor.
Jokey tarafından 2015 yılında boya ve yapı kimyasalları sektörüne sunulan Plus Serisi, sektörün ihtiyaçlarını birebir karşılamak üzere geliştirilen JET2+ Serisi ile de çözüm odaklı ambalaj gelişiminde önemli bir adım atılıyor. Yeni seriler üreterek sektörün her geçen gün yenilenen taleplerine cevap veren Jokey Plastik aldığı ödüller ile kalitesini gösteriyor.

Ödül Alan Yeni Seri Ambalajın Özellikleri
  • Sıkı ve emniyetli bir şekilde kapanır kapak ile en zorlu koşullarda dahi güven veren kapanma sistemi sunuyor.
  • Yüzde yüz sızdırmazlık özelliği ile plastik kovalarda ulaşılması zor bir güvence sağlıyor.
  • Shaker makineleri için ideal, çalkalamaya, sarsıntıya ve basınca dayanıklı gövde ve kapak yapısı bulunuyor. Kapak içerisindeki özel kilit sistemi ile karıştırma sırasından pigmentin baz boya ile tamamen karışabilmesi, her seferde aynı renk tonunun elde edilmesini sağlıyor.
  • Paletli ve dökme yüklemeli sevkiyatlarda ürünün yüksek dayanım gücü ile nakliye güvenliği vadediyor.
  • Yurt içi ve yurt dışı sevkiyatlarda optimal yükleme adetlerinin yakalanması için özel olarak hesaplanmış çap ve yüksekliklerde tasarlanıyor.
  • Düşük gramaj ile yüksek stabiliteyi sağlayan yeni kaburga tasarımı ile denge sabitliği garantisi veriyor.
  • Ergonomik çift komponentli plastik sap, patentli enjeksiyon sap teknolojisine ilave olarak gövde ile sapın hammadde formülasyonun farklı olabilmesi sayesinde daha hafif ve daha dayanıklı sap yapılmasına olanak tanıyor.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Tetra Pak 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir yaşam için “geri dönüşüm” konusuna dikkat çekerek, tüketicileri evlerden bu seferberliğe katılmaya davet ediyor. Online platform üzerinden geri dönüşüm bilinci... Devamı »